Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir bayanla öpüşmek

Rüyada evli bir bayanla öpüşmek

Rüyada evli bir bayanla öpüşmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada evli bir bayanla öpüşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada evli bir bayanla evlenmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek işlerinin çok iyi gideceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına delalettir.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet eder.

Rüyada evli bayanın evlendiğini görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada evli bayanla evlenmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bayan görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada evli bayanı hamile görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada evli bir bayanı görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments