Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bayanın gelinlik giymek

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek moralinin yükseleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, hem ün sahibi olacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada evli birinin gelinlik giymek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına yorulur.

Rüyada evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek çok hayırlı haberler alacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli insanın gelinlik giydiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, hayatına bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giymek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada evli gelinlik giymek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments