Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, epey bir zarara uğrayacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, huzursuz olacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bayanı gelinlikle gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet eder.

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bayan görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir bayanla öpüşmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, günah ve suç işleyeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada evli bir bayanı görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir bayanla evlenmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulur.

Rüyada evli bayanı hamile görmek bol bol moral depolanacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments