Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bayan görmek

Rüyada evli bayan görmek

Rüyada evli bayan görmek iç sıkıntısına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işaret eder.

Rüyada evli bayan gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir bayanla öpüşmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, işlerin çığırından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işarettir.

Rüyada evli bir bayanla evlenmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, karanlıkların aydınlanacağına, içinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada evli bayanın evlendiğini görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada evli bayan görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulur.

Rüyada evli bir bayanı görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments