Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli adam görmek

Rüyada evli adam görmek

Rüyada evli adam görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, borçlanıp, hasta olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evli adam gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Rüyada evli adamla evlenmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir adam görmek işlerinizin bozulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada evli bir adamla beraber olmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada evli bir adamla evlenmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla öpüşmek mal ve para biriktireceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada evli adamla öpüşmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada evli adam görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments