Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir adam görmek

Rüyada evli bir adam görmek

Rüyada evli bir adam görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir adam gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Rüyada evli adam görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, rahat geçinerek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli adamla sevgili olmak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla birlikte olmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada evli bir adamla öpüşmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli adamla konuşmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına inanılır.

Rüyada evli adamla yatmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evli bir adamla sevgili olmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments