Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir adamla evlenmek

Rüyada evli bir adamla evlenmek

Rüyada evli bir adamla evlenmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, nimetin ve kazancın artacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada evli bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Gerek diğer sebepler, gerekse yeni tanışacağınız kimseler nedeniyle süregelen duygusal ilişkilerinizi değiştirmeyi ciddi olarak düşünebilirsiniz.

Rüyada evli adamla evlenmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada evli bir adamla evlenmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada evli adamla sevgili olmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla öpüşmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada evli adamla öpüşmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir adamla beraber olmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kişinin muradına ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada evli bir adamla birlikte olmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada evli bir adam görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments