Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir adamla öpüşmek

Rüyada evli bir adamla öpüşmek

Rüyada evli bir adamla öpüşmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen değişiklikler sizi sinirlendirebilir.

Rüyada evli bir adamla beraber olmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir adamla öpüşmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada evli adamla konuşmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına işarettir.

Rüyada evli adama aşık olmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada evli adam görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada evli adamla öpüşmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments