Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli adamla öpüşmek

Rüyada evli adamla öpüşmek

Rüyada evli adamla öpüşmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada evli adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Rüyada evli bir adamla beraber olmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli adamla evlenmek kısmetin açılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli adamla sevgili olmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla birlikte olmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir adam görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla evlenmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments