Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiden hamile kalmak

Rüyada abiden hamile kalmak

Rüyada abiden hamile kalmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, hasretliğin biteceğine işarettir.

Rüyada abiden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Rüyada abiden hamile kalmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, masrafların altında kalacağına alamet eder.

Rüyada abiden kaçmak aile içinde de bereketin artacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada abiden para almak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işarettir.

Rüyada abiden hediye almak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada abide görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak adını aklamayı başaracağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğe hamile kalmak Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments