Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hamile kaldığını görmek

Rüyada kendini hamile kaldığını görmek

Rüyada kendini hamile kaldığını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendini hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak işe ve aşa kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını hamile kaldığını görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sağlığının bozulmayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine inanılır.

Rüyada bekar hamile kalmak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, rahatının yerinde olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin hamile kaldığını öğrenmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments