Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak hedeflerine kavuşacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz didiklemenizde fayda var.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak bedeninin şifaya kavuşacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ikiz çocuğa hamile kalmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada üçüz hamile kalmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını hamile kaldığını görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmeden hamile kalmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments