Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenme teklifini reddetmek

Rüyada evlenme teklifini reddetmek

Rüyada evlenme teklifini reddetmek derdin sona ereceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kötü durumlara düşeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenme teklifini reddetmek gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada evlenme teklifini reddetmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilik teklifini reddetmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş teklifini reddetmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evlenmeyi reddetmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, maddi kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada evlatlıktan reddedilmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, sevdiği insana kavuşacağına, anne babayla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments