Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik teklifini reddetmek

Rüyada evlilik teklifini reddetmek

Rüyada evlilik teklifini reddetmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret eder.

Rüyada evlilik teklifini reddetmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Rüyada evlilik teklifini reddetmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada evlenme teklifini reddetmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş teklifini reddetmek sorunlarının ortadan kalkacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliliği reddetmek pişman olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada babayı reddetmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada hediyeyi reddetmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, nasiplerini alacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından reddedilmek yüklü miktarda para kazanacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, saadete ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments