Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlendiği adamı görmek

Rüyada evlendiği adamı görmek

Rüyada evlendiği adamı görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada evlendiği adamı gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Rüyada sevdiği adamın evlendiğini görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlendiği adamı görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek duaların kabul olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada din adamıyla evlenmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, ön planda kalmayı sağlayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments