Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin satıldığını görmek

Rüyada evinin satıldığını görmek

Rüyada evinin satıldığını görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, hayırlı işler yapacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin satıldığını gördüyseniz:

  • Tam olarak duygusal bir zamanınızdasınız.

Rüyada evin satıldığını görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evini satın almak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret eder.

Rüyada bir evin satıldığını görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun evini satın almak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi evini satın almak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments