Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin satıldığını görmek

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi evinin satıldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evin satıldığını görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, uzun yaşayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının evini satın almak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada evin satıldığını görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada evinin satıldığını görmek ortamın bir hayli gerileceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evini satın almak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski evini satın almak iç huzurunun yerinde olacağına, kazancın katbekat artacağına, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments