Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evini satın almak

Rüyada kendi evini satın almak

Rüyada kendi evini satın almak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kafasının sakinleşeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kendi evini satın almak gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, iyi şeyler yaşayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kazancının yerine gelmesine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada kendi evini satın almak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini satın almak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulur.

Rüyada komşunun evini satın almak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada eski evini satın almak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evin satıldığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada evin satıldığını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments