Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinin satıldığını gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada evin satıldığını görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hastalıkların son bulacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına inanılır.

Rüyada bir evin satıldığını görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evini satın almak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evini satın almak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evinin satıldığını görmek birlikteliğe başlayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments