Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evini satın almak

Rüyada komşunun evini satın almak

Rüyada komşunun evini satın almak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, dolandırılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalettir.

Rüyada komşunun evini satın almak gördüyseniz:

  • Düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada komşunun evini satın almak gelirinin daimi olacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evinin soyulduğunu görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evinde cenaze görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evine girmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evine görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yüksek mertebeye geleceğine, başarılarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada komşunun evinde fare görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet eder.

Rüyada komşusunun evini temizlemek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Rüyada komşusunun evini kalabalık görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments