Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evini satın almak

Rüyada arkadaşının evini satın almak

Rüyada arkadaşının evini satın almak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının evini satın almak gördüyseniz:

  • Kayıplarınız olabilir.

Rüyada arkadaşının evini satın almak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski evini satın almak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bir evin satıldığını görmek mutluluğunun büyüyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada evin satıldığını görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi evini satın almak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments