Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin satıldığını görmek

Rüyada evin satıldığını görmek

Rüyada evin satıldığını görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ardından bu kişiye açılacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada evin satıldığını gördüyseniz:

  • Gerçek hislerinizi göstermemeniz sizi tuhaf bir durumda bırakabilir.

Rüyada evinin satıldığını görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evinin satıldığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada kendi evinin satıldığını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir evin satıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının evini satın almak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Rüyada eski evini satın almak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba evinin satıldığını görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin satıldığını görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, servet sahibi olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments