Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin merdivenlerini görmek

Rüyada evinin merdivenlerini görmek

Rüyada evinin merdivenlerini görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin merdivenlerini gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak fakirlikten kurtulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulur.

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde merdiven görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada evin merdiveninin yıkıldığını görmek hayatının tamamen altüst olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sorumlu tutacağına yorulur.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, başarıları ile konuşulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada evin merdivenini görmek kişisel problemlerini çözeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işarettir.

Rüyada evinin merdivenlerini görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments