Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapısı açık kafes görmek

Rüyada kapısı açık kafes görmek

Rüyada kapısı açık kafes görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, makamının ve ününün artacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kapısı açık kafes gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Rüyada kapısı açık kafes görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkon kapısını açık görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın kapısını açık görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada komşunun kapısını açık görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısını açık bırakmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık ev kapısı görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada işyerinin kapısını açık görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments