Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin içinde su görmek

Rüyada evinin içinde su görmek

Rüyada evinin içinde su görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada evinin içinde su gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Rüyada evin içinde akan su görmek sahip olduğu nimetin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına yorulur.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin içinde su görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, mülkiyetinin de artacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayallere kavuşulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde kirli su görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini su içinde görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalettir.

Rüyada evin içinde temiz su görmek yeni adımlar atacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments