Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika silah görmek

Rüyada antika silah görmek

Rüyada antika silah görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, gelirinin de artmayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada antika silah gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada antika silah görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kendisini eve kapatacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada antika ev görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine inanılır.

Rüyada antika takı görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, ününün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada antika altın görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, maddi anlamda feraha ermeye, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada antika eşya görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada antika sandık görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika bulmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika para görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments