Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika ev görmek

Rüyada antika ev görmek

Rüyada antika ev görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada antika ev gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada antika ev görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada antika silah görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine inanılır.

Rüyada antika araba kullanmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada antika televizyon görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada antika vazo görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisi ile gururlanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada antika tabak görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika kol saati görmek daha sonra işlerin açılacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kötü yönde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada antika saat görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yokluk içine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments