Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika eşya görmek

Rüyada antika eşya görmek

Rüyada antika eşya görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yeni kararlar alınacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kurtuluşu bulacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada antika eşya gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada antika eşya görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada antika mobilya görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika saat görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, talihinizin artacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada antika görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika bulmak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet eder.

Rüyada antika dolap görmek büyük atılımlarda bulunacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada antika masa görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, aradığı aşkı bulacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada antika satmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments