Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika para görmek

Rüyada antika para görmek

Rüyada antika para görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada antika para gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Rüyada antika para toplamak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika para görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada antika tabanca görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika radyo görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına işarettir.

Rüyada antika kitap görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, de rahatının yerine geleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika koltuk görmek düşmanlarına da dost olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada antika arabaya binmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Rüyada antika heykel görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments