Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evdeki eşyayı satmak

Rüyada evdeki eşyayı satmak

Rüyada evdeki eşyayı satmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyayı satmak gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Rüyada evden eşya satmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Rüyada evdeki eşyayı satmak yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını satmak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları satmak sorumlulukların azalacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşyayı satmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, yol kat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyaları satmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulur.

Rüyada eski eşya satmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşyaları satmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments