Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, sayılacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, huzurlu günler görüleceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalet eder.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Rüyada depremde kendi evinin yıkıldığını görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine inanılır.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments