Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye tabir olunur.

Rüyada burnunun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Rüyada birinin burnunun büyüdüğünü görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek bir şeyden zarar görmeye, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, geçiminin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin büyüdüğünü görmek geçim derdinin biteceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bir insanın büyüdüğünü görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv büyütmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments