Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin balkonunu yıkamak

Rüyada evin balkonunu yıkamak

Rüyada evin balkonunu yıkamak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada evin balkonunu yıkamak gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Rüyada evinin balkonunu yıkamak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evin balkonunu yıkamak refah düzeyinin düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Rüyada kirli balkon yıkamak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkon yıkamak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Rüyada hortumla balkon yıkamak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada balkonu yıkamak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkon yıkadığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerinin günden güne açılacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada suyla balkon yıkamak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments