Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini temiz görmek

Rüyada evini temiz görmek

Rüyada evini temiz görmek can sıkıntısının geçeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada evini temiz gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Rüyada evinin temizlendiğini görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret eder.

Rüyada evin temizlendiğini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada evinin başkası tarafından temizlendiğini görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada evin içinde temiz su görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasının evine temizliğe gitmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin temizlenmesini görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin temiz olduğunu görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kazançlı çıkacağına işaret eder.

Rüyada evini temiz görmek başarının adım adım yaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments