Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini taşınmak

Rüyada evini taşınmak

Rüyada evini taşınmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada evini taşınmak gördüyseniz:

  • Kontrol dışına çıkan olay veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada evinin taşındığını görmek eksiği kendinde bulacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evine taşınmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet eder.

Rüyada önceki evine taşınmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin evine taşınmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada evinden taşınmak ruhen rahatlığa erileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının evinin taşındığını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski evine geri taşınmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, mutlu olacağınıza tabir olunur.

Rüyada eski evine taşınmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, mutluluğunun artacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments