Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinin taşındığını görmek

Rüyada başkasının evinin taşındığını görmek

Rüyada başkasının evinin taşındığını görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, düşmanına galip geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, fırsatların heba edileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinin taşındığını gördüyseniz:

  • İşinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada eski evine taşınmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinden taşındığını görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Rüyada taşındığı evini görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada birinin evine taşınmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, verilen kararların geri çekileceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada evinden taşındığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada eski evine taşındığını görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi evine taşınmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada önceki evine taşınmak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments