Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evine taşınmak

Rüyada eski evine taşınmak

Rüyada eski evine taşınmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, şansının ve bahtının döneceğine, hastalıktan şifa bulmaya, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Rüyada eski evine taşınmak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Rüyada eski evine geri taşınmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski evine taşındığını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine inanılır.

Rüyada eski evine taşınmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine işarettir.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinden taşındığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, başarının garantileneceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada evinden taşınmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, can sıkıcı haberler almaya yorulmaktadır.

Rüyada evinin taşındığını görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada evinden taşındığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments