Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin taşındığını görmek

Rüyada evinin taşındığını görmek

Rüyada evinin taşındığını görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, dünya mallarının çoğalacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin taşındığını gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Rüyada evinden taşındığını görmek neşesini kaçıracağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada birinin evinden taşındığını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinden taşınmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, ticaret ehli olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada evine başkasının taşındığını görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinden taşınmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin evine taşınmak çok önemli noktalara geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada taşındığı evini görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ele geçen kazancın artacağına işarettir.

Rüyada eski evine taşındığını görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments