Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinden taşınmak

Rüyada evinden taşınmak

Rüyada evinden taşınmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada evinden taşınmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırsatları anında değerlendirin.

Rüyada başkasının evine taşınmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin evine taşınmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işarettir.

Rüyada evinden taşınmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinden taşındığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada evini taşınmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada birinin evinden taşındığını görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinin taşındığını görmek şansın önünün kesileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi evinden taşınmak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments