Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evine taşınmak

Rüyada başkasının evine taşınmak

Rüyada başkasının evine taşınmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, zarar göreceğine, çıkış yolları bulacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evine taşınmak gördüyseniz:

  • Varsa eşiniz veya sevdiğiniz ile aranızı daha yeni düzeltmişken olumsuz gelişmelere izin vermemelisiniz.

Rüyada ölmüş birinin evine taşınmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet eder.

Rüyada eski evine taşınmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evine başkasının taşındığını görmek karlı işlere gireceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi evinden taşınmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada eski evine geri taşınmak olaylı günler geçireceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinden taşındığını görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, büyük savaşların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evine taşınmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada evinden başka eve taşınmak bununla yüceleceğine, amaçlarına ulaşmaya, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments