Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceki evine taşınmak

Rüyada önceki evine taşınmak

Rüyada önceki evine taşınmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok yükseleceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada önceki evine taşınmak gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada önceki evine taşınmak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada önceki eve taşınmak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Rüyada bir önceki evini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kişinin afiyette kalacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada önceki evini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine yorulur.

Rüyada daha önce görmediği birini görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vaktinden önce namaz kılmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, bereket ve huzur geleceğine yorulur.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, araba alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments