Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini aramak

Rüyada evini aramak

Rüyada evini aramak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet eder.

Rüyada evini aramak gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada evin yolunu aramak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kendi evini aramak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, yepyeni biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada birinin evini aramak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini aramak onlardan fayda göreceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada babayı aramak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bir eşya aramak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına yorulur.

Rüyada ormanda bir şey aramak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, işlerinin iyi gideceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı tekini aramak her istediğini elde edeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments