Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evini aramak

Rüyada kendi evini aramak

Rüyada kendi evini aramak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi evini aramak gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada evini aramak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin evini aramak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yalan söylemeye işarettir.

Rüyada kendi evini aramak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin yolunu aramak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Rüyada oğlunu aramak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvanları bir arada görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolonunu aramak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada cep telefonunu aramak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments