Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı aramak

Rüyada babayı aramak

Rüyada babayı aramak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı aramak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada anne ve babayı bir arada görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada babayı aramak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı aramak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine alamet eder.

Rüyada babasını aramak risk almaktan özenle kaçınacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada hazine aradığını görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük aramak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına rivayet eder.

Rüyada kimlik aramak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceket aramak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, eski bir davanın tekrar açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments