Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yolunu aramak

Rüyada evin yolunu aramak

Rüyada evin yolunu aramak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, mallarının artacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada evin yolunu aramak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sözlerinizin arkasında durabileceğinizi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada evin yolunu aramak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada çıkış yolu aramak bozulan sağlığın düzeleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yol aramak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalettir.

Rüyada yolunu aramak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağda yol aramak işlerin başına geçeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla yol aramak kendisini sorgulama gereği duyacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini aramak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, borcunun da hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi evini aramak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments