Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşya aramak

Rüyada bir eşya aramak

Rüyada bir eşya aramak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eşya aramak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada bir eşya aramak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyalarını aramak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine inanılır.

Rüyada kaybolan eşya aramak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kaybolan eşyayı aramak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, daima afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayıp eşya aramak bol kazançlı bir işe girileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada eşya aramak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyo yapacak yer aramak yaşanan sorunların sona ereceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri aramak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments