Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı tekini aramak

Rüyada ayakkabı tekini aramak

Rüyada ayakkabı tekini aramak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, büyük zorluklar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tekini aramak gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada ayakkabı tekini aramak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada ayakkabının tekini aramak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada terliğin tekini aramak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Rüyada ayakkabının tekini suya düşürmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı tekini giymek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabının tekini bulmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabının tekini giymek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, dileklerinin de kabul olacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabısının tekini kaybetmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments