Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika vazo görmek

Rüyada antika vazo görmek

Rüyada antika vazo görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, zorlukların aşılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına inanılır.

Rüyada antika vazo gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Rüyada antika vazo görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada antika koltuk görmek düşmanını alt edeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada antika sandık görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada antika takı görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada antika duvar saati görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Rüyada antika altın görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada antika halı görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada antika yüzük takmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments