Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika dolap görmek

Rüyada antika dolap görmek

Rüyada antika dolap görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, donatacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada antika dolap gördüyseniz:

  • Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada antika dolap görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, küfürlü söze, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada antika heykel görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika araba görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, gelirinin azalacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika kapı görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika para görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada antika yüzük görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada antika yüzük takmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada antika telefon görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments