Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika satmak

Rüyada antika satmak

Rüyada antika satmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada antika satmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Rüyada antika satmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Rüyada antika duvar saati görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika araba almak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada antika tabanca görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika arabaya binmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika para görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika heykel görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına alamet eder.

Rüyada antika dolap görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments